D I S C L A I M E R:  Alle informatie die ik over tarot, astrologie en dromen heb verzameld komt deels van verschillende bronnen van het internet en deels uit boeken. Ik heb mijn eigen research gedaan. Alles wat ik weet is vanuit mijn eigen referentie en interpretatie. Ik  heb ervaring met droominterpretatie, tarotlezingen en het maken van astrologische schetsen voor vrienden. Ik claim hierbij echter niet de toekomst te kunnen voorspellen, of je een volledig duidelijk antwoord op al je vragen te bieden. Wel kan ik je een richting opsturen en mijn visie geven op je probleem/psyche/karakter.

Tarot lezing klein

In te winkelwagen kunt u mij bij opmerkingen een onderwerp/vraagstuk/probleem aangeven. Aan de hand hiervan leg ik 1 kaart. Hier geef ik in beeld en tekst een interpretatie aan, die u op A4 van mij ontvangt. Deze ontvangt u binnen 8 dagen.

Mocht u vragen hebben, of niet via de site willen/kunnen bestellen, dan kunt u mij ook mailen, bellen of appen.  Zelf vind ik het wel prettig als ik wat meer achtergrond informatie heb, dus voel u vooral vrij iets over uzelf te vertellen, de reden van de vraag te geven en toe te lichten hoe het probleem ontstaat is etc.

 

Ook voor een uitgebreidere lezing kunt u mij contacten via de mail.

2 Kaarten verwerkt op A4:  29,95

3 Kaarten verwerkt tot A3: 49,95

Full Chackra legging (7 kaarten) verwerkt tot A3: 69,95

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Droom interpretatie

Aan de hand van een droom die u mij verteld maak ik een schriftelijke interpretatie en een interpretatie in beeld.  Op A4 formaat (21x30cm). Om een betere en persoonlijkere interpretatie te krijgen is het noodzakelijk dat u mij de droom zo gedetailleerd mogelijk omschrijft, via de mail, of bij de opmerkingen bij de bestelling. Net als bij de tarotlezing zou ik graag wat informatie over uzelf willen en is het handig voor mij om te weten wat er op dat moment verder in uw leven speelde.

 

 

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Astrologische schets

Basis informatie: Zonneteken, maanteken + ascendant. Verwerkt tot een illustratie op A4: 29,95

Basis info + andere persoonlijke planeten: (mercurius, mars, venus & jupiter) verwerkt tot illustratie op A3: 49,95

Uitgebreide astrologische schets verwerkt tot illustratie op A3:  89,95

Levertijd is ongeveer 14 dagen, gezien deze wat meer research vereist.

€ 29,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

Lady of the flowers

A5 card + envelope

€ 4,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Lady of worlds

A5 card + envelope

€ 4,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1